Valentin napi
páros élményfotózás

A Valentin nap a párunkkal egy különleges nap. Egy ünnep, ahol a szeretetet, a szerelmet és az összetartozást ünnepeljük.
Van aki pici, apró ajándékokkal készül, de mi azt ajánljuk, lepd meg a párod egy különleges, közös élménnyel!

A Páros Élményfotózás során vagy a természetben, vagy műteremben olyan képek születnek majd, amik örök emlékként kísérik végig közös pillanataitokat.
Olyan profi fotókat kaptok, amelyeket később is felhasználhattok különböző ötletes ajándékok vagy dísztárgyak elkészítésénél.

De ami a legfontosabb:
egy különleges, új közös élménnyel lesztek gazdagabbak!

Fontos, hogy ez nem egy "villámfotózás", ahol 15 perc alatt egymást váltják a párok egy darálóban. Ez a fotózás Rólatok szól!
Lesz időtök belelazulni, összehangolódni a fotóssal, kipróbálni különböző pózokat, beállításokat, fényeket, hogy megszülessenek azok a fotók, amelyek igazán Rólatok szónak.
Bőven kaptok kidolgozott, és később profi minőségben retusált képeket, amelyekkel igazán különleges megörökített pillanatokkal lephetitek meg egymást.

Valentin Napi Páros Élményfotózás
Valentin Napi Páros Élményfotózás29 000 Ft
- 1 órás élményfotózás műteremben vagy szabadtéren.
- A rengeteg elkészült fényképből a legjobban sikerült 20-30 fotó kidolgozása ás digitális átadása.
- Az általatok kiválasztott 5 fotó magas minőségű, profi retusálása és digitális átadása. Ezeken a képeken a legapróbb bőrhibák, zavaró kis árnyékok is el lesznek tüntetve!
Határidő GARANCIA az utómunkákra! Garantáltan megkapod az alapszinten kidolgozott fotókat 3-8 napon belül, és a teljes retusálási munkára sem kell tovább várnod maximum 1-2 hétnél!
A szabad időpontok vészesen fogynak, szóval minél hamarabb jelentkezz az alábbi gombra kattintva, és minden részletet megbeszélünk!

Fotógaléria - Párok

k-art-foto-logo-weboldalhoz4.png

Kiszner Krisztián EV.

Cím: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 44.
Email:kart.fotografia@gmail.com Mobil: +36 30 470 5308

Közösségi oldalak

Copyright © K-Art Photography
+36304705308 
kart.fotografia@gmail.com

Fotózás Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúböszörmény