Esküvői fotózás - kreatív fotózás

Esküvő

Esküvői fotózás Debrecen, Nyíregyháza

A Nagy Nap emlékeinek képbe zárása

Egy megismételhetetlen alkalom minden csodálatos pillanatát szeretnénk megörökíteni.
Az esküvői fotózás egyszeri, és megismételhetetlen esemény. 
Az esküvődön egy napban csúcsosodik ki sokszor több hónap szervezése, öröme és készülődése.

Egy olyan nap, amire sokan egész korábbi életükben készülnek. Egy igazi örömünnep pillanatai pörögnek le gyors egymásutánban.
A fotós részéről felelősség.  Szeretném, ha felejthetetlen napotokról örökké tartó gyönyörű emlékeket őriznétek meg!
Összeállítottam Neked néhány csomagot a leggyakoribb igényeket szem előtt tartva, de ne habozz írni nekem, ha valami mást szeretnél!

Hiszen ez a Te Nagy Napod!

Esküvői fotó Debrecen, Nyíregyháza területén és országosan kedvező árakkal!

Műtermi fotózás

A vélemények kizárólag valós, hitelesített Google felhasználóktól származnak.

Esküvői fotózás árak

Esküvői kreatív fotózás

49 000 Ft-tól

Szertartás fotózás

39 000 Ft-tól

Gondolj bele, ha elmennél egy fogorvoshoz, és ott a kezedbe nyomnának egy árlistát a kezelésekkel és az árakkal tudnál választani? Eszedbe sem jutna ugye, hogy állapotfelmérés, vizsgálat és konzultáció nélkül hozz döntéseket a választható kezelésekről?

A teljes esküvői csomagok árai rengeteg különböző opciót tartalmazhatnak. Viszont fontos, hogy tudjam, pontosan mire van szükségetek, mi az elképzelésetek.

A továbbiakban szereplő csopamagok esetén kérj egyedi, személyre szabott ajánlatot a KAPCSOLAT OLDALON keresztül, vagy igényeld az INGYENES TELEFONOS KONZULTÁCIÓT az oldal alján található űrlapon! 

Teljes esküvői fotózás

Kérj ajánlatot!

Dupla Expo Esküvői fotózás

Kérj ajánlatot!

Ingyenes konzultáció Esküvői Fotózással kapcsolatban

Teljesen rendben van az, hogy esetleg még bizonytalan vagy az esküvői fotózásoddal kapcsolatban. Hiszen ez egy egyedi és megismételhetetlen alkalom!

Amikor én készültem az esküvőmre (akkor még nem szakmabeliként) felhívtam egy profi fotós ismerősömet, és kifaggattam, hogy mire kell figyelni, amikor fotóst választunk.
Rengeteg olyan dolgot mondott el az esküvői fotózásról, amire álmomban sem gondoltam volna. Így már magabiztosabban tudtam böngészni a különböző fotósok weboldalait.
Szeretnél Te is magabiztosan választani esküvői fotóst?

Jelentkezz ingyenes telefonos konzultációra, és én elmondok neked minden szakmai szempontot, amiről tudnod kell, ha nem akarsz vacak képeket pont az esküvőd napjáról.
Ha a pontos költségvetését szeretnét tudni a fotózásodnak, akkor feltétlenül fontos, hogy tudjam, mik az igényeitek, milyen elemeit kértek a rengeteg választható fotós szolgáltatásnak.

A konzultáció ingyenes, és semmiféle további kötelezettséggel nem jár!!!

Töltsd ki a lenti űrlapot, add meg a keresztneved, az email címed és a telefonszámod, illetve, hogy mikor alkalmas Neked, ha beszélünk, és nagyon szívesen felhívlak kb. 10 percre. 
Minden kérdésedre szívesen válaszolok!

ss tisztán egy megismételhetetlen fotózás előtt!

(Az űrlap kapcsolatfelvételre szolgál. Az adataidat NEM tároljuk, NEM küldünk emaileket, NEM használjuk fel a jövőben, és természetesen NEM adjuk ki harmadik fél számára!)

Esküvői fotózás videó slideshow

Ha a teljes esküvői fotózás vagy a Dupla Expo szolgáltatásunkat választod, akkor egy ehhez hasonló slideshow videót készítünk Nektek AJÁNDÉKBA!

Esküvő fotózás Debrecen, Nyíregyháza - Gyakran Ismételt Kérdések

Hallottunk már ilyet nem is egyszer! A memóriakártyákon lévő adatok sérülése gyakoribb, mint gondolnánk. Sok történet kering olyan esküvőkről, ami után egyetlen fotó sem maradt!

Éppen ezért a Te esküvődről azonnal két példányban készülnek el a képek már a helyszínen, és még aznap létrejön egy harmadik biztonsági másolat is.

A képek átadásáig megtartjuk mind a három példányt, így biztos lehetsz benne, hogy egyetlen pótolhatatlan pillanat sem vész oda.

Én mindenből viszek biztonsági tartalékokat!

Ha elég lenne egy fényképezőgép, én kettőt vagy hármat viszek.
Ha elég lenne két objektív, én négyet viszek.
Két vaku helyett négyet-ötöt...
Állványok, akkumulátorok és memóriakártyák tömege lesz nálam, hogy biztosan egyetlen megismételhetetlen pillanatról se maradjunk le.

Hiszen az esküvőd egyszeri, megismételhetetlen pillanatok sorozatából áll!

Ha egy fotós van az esküvődön, akkor is két géppel dolgozik párhuzamosan. Hiszen a gyorsan pörgő események megörökítése közben nem lehet objektíveket cserélgetni a gépeken. Még a szertartás közben sem, a lakodalomban pedig esélytelen.

Ha csak a fotós honlapján lévő néhány egyedileg válogatott referenciakép alapján választod ki a fotósodat, akkor nem biztos, hogy jó döntést fogsz hozni!
Hiszen a honlapjára mindenki a legjobban sikerült néhány képét teszi fel, de Te több száz jó fotót szeretnél az esküvődről.

Találkozz a fotóssal személyesen, és nézz meg teljes sorozatokat! Ha tetszenek a "normál" képei is a fotósodnak, akkor nagyobb eséllyel döntesz jól.

De ki is próbálhatod kis kockázattal egy jegyesfotózás keretein belül is.

Ott vagyunk a MYWED-en is.

Természetesen az az ideális, ha az ember és a gép tökéletes összhangban dolgozik.

De gondolj bele, ha Te vezetsz egy sport Mercedest, és Hamilton egy Trabantot...Ki nyeri a gyorsulási versenyt?

Nyilván a legjobb fényképezőgép sem ér sokat egy hozzá nem értő kezében. De egy jó fotóst is komoly korlátok közé szorít egy régi, elavult fényképezőgép.

Mi a legmodernebb generációs tükör nélküli fényképezőgépekkel dolgozunk, és az objektívek, vakuk is a csúcstechnikát képviselik. 

Ha nagy a násznép, ha több esemény történik egyszerre még a legéberebb fotós sem tud mindent megörökíteni Nektek. Hiszen nem tud két helyen lenni egyszerre.

A megoldás a DUPLA EXPO szolgáltatásunk lehet, ahol két fotós egyszerre dolgozik az esküvőd pillanatainak megörökítésén.

Egy riportfotós és egy művészi fotós, egy férfi és egy női látásmód.
És természetesen nagyságrendekkel több jól sikerült, csodálatos fotó az esküvőd pillanatairól.

Esküvői fotó Debrecen és Nyíregyháza környékén, ha a legjobbat szeretnéd, akkor válaszd a Dupla Expo-t! 

Kereshetsz minket a Jószakin is.

Ha kérsz, természetesen nincs akadálya.
De a tapasztalatom az, hogy ma már fotókönyvet csinálnak inkább a párok, vagy online  felületen "hívatják elő" a képeket.
Megcsinálom én is, ha kéritek, de Ti is le tudjátok rendelni például itt:

https://www.cewe.hu/fenykepek/fenykepelohivas.html

Ingatlanfotózás Debrecen és Nyíregyháza környékén

Copyright © 2024. K-Art Photography