Jegyesfotózás

Jegyes

Jegyesfotózás Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúböszörmény

Jegyes fotózás Debrecen és Nyíregyháza környékén. Egy különleges élmény a pároddal

Miért lehet fontos, és kihagyhatatlan élmény Nektek is egy jegyesfotózás?

Öt olyan pontot szeretnék Veled megosztani, amely már most nagyon fontos lesz Nektek, de még fontosabb lesz akkor, amikor eljön a Nagy Nap:

1. Nagyszerű képekkel lesztek gazdagabbak! Olyan képekkel, amelyeket később akár az esküvői meghívókon, vagy a Facebookon, az Instagramon fel tudtok használni az esküvőtök előkészítésénél. Mindegy, hogy a jegyesfotózás Debrecen vagy Nyíregyháza gyönyörű külső helyszínein történik, vagy egy stúdió lesz a képek elkészítésének helyszíne, profi képek állnak a rendelkezésetekre.
Ezek a fotók kiválló ár-érték arányban készülnek el. Hiszen nem csak én – a fotós – állok rendelkezésetekre nagyon kedvező áron, hanem a Ti részetekről sem igényel nagyon komoly előkészületeket a fotózás. Nem kell nagyon költséges és időigényes smink és frizura. Nem kell egy kényes, és drága menyasszonyi ruha vagy esküvői öltöny. Elegendő egy könnyű, természetes alap smink és frizura, és egy olyan ruha, amit csak kiakasztol a szekrényből.

2. Pótolhatatlan kapcsolatépítő esemény! Nem csak a pároddal lesz egy csodálatos közös élményed, hanem velem, a fotóssal is kialakul egy kapcsolat. Különösebb kockázat nélkül le tudod tesztelni milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen az a fotós, akire majd a megismételhetetlen esküvőd megörökítését rábízod.
Hogy támogat Titeket a fotózáson? Mennyire érzitek együtt az összhangot? Mennyire találja meg a fotós a Ti személyiségetekkel a kapcsolatot? Mennyire találja meg a hangulatát azoknak a fotóknak, amelyek tényleg Rólatok szólnak?
Ezekre a fontos kérdésekre már akár hónapokkal az esküvő előtt megkapjátok a választ, és így a Nagy Napon már nem fogtok kellemetlen tapasztalatokba belefutni. A jegyes fotózás Debrecen vagy Nyíregyháza helyszínein kívül gyakorlatilag egész Kelet-Magyarországon kérhető.

3. Bele tudtok kóstolni milyen is egy profi fotózás. Hogyan kell “pózolni”, a kamera előtt viselkedni. Ha Te vagy a párod nem vagytok gyakorlott modellek, akkor a fotózás egy új szituáció, új tapasztalat. A jegyesfotózáson már olyan készségeket fogtok kockázat nélkül, játékosan megtanulni, amelyek az esküvőtökön fognak hasznosan megtérülni. 

4. Ki tudjátok tapasztalni milyen stílus áll jól nektek! A vagány laza stílus, akár egy utcai fotózás? Stúdióban, vagy kint a természetben? Elegáns ruhában lesztek vadítóak, vagy épp valami lazább adja vissza a személyiségeteket? 
Egy jegyesfotózás után már pontosan tudni fogjátok, hogy az esküvői kreatív fotózás során milyen hangulatú képeket szeretnétek!

5. Az egész jegyesfotózás egy kockázat nélküli próba. Kipróbálhatod magatokat, a fotósodat, az egész fotózás élményét. Ha esetleg nem olyan eredmények születnének, amelyekkel elégedettek vagytok, az esküvőig még tudtok sok mindenen változtatni.

Az oldalon megtalálod a leggyakoribb igényekre szabott ajánlatcsomagokat a jegyesfotózásra, de természetesen ha egyedi igényeid lennének, személyre szabott ajánlattal is állok rendelkezésedre!
Fedezd fel a jegyesfotózásokon korábban részt vett boldog párok képeit a Galériában!

JEgyes fotózás Nyíregyháza
Jegyes fotózás Hajdúböszörmény
JEgyesfotózás Hajdúböszörmény

Jegyesfotózás ajándékba

Lepd meg barátodat, ismerősödet egy ajándék jegyesfotózással!
Olyan csodás ajándékkal kedveskedhetsz a szeretett kismamának, ami elkíséri őt egy életen át, és gyönyörű emlékként őrzi ezt a gyorsan elrepülő, csodás időszakot.
Vidám, rövid, egyáltalán nem megterhelő fotózás stúdióban vagy szabadtéren.

Hogyan is zajlik nálunk egy jegyesfotózás?

A vélemények kizárólag valós, hitelesített Google felhasználóktól származnak.

Jegyesfotózás árak

Mini csomag

29 000 Ft

Normál csomag

49 000 Ft

Ingyenes konzultáció JegyesFotózással kapcsolatban

Jelentkezz ingyenes telefonos konzultációra, és én elmondok neked minden szakmai szempontot, amiről tudnod kell ezen boldog időszak sieres megörökítéséhez.

A konzultáció ingyenes, és semmiféle további kötelezettséggel nem jár!!!

Töltsd ki a lenti űrlapot, add meg a keresztneved, az email címed és a telefonszámod, illetve, hogy mikor alkalmas Neked, ha beszélünk, és nagyon szívesen felhívlak kb. 10 percre.
Minden kérdésedre szívesen válaszolok!

Kismama fotózás Debrecen, Nyíregyháza - Gyakran Ismételt Kérdések

Nem gyakori, de előfordulhat, hogy a jegyesfotózás eredménye mégsem tükrözi az elképzeléseiteket.
A legjobb, hogy nem közvetlenül az esküvő előtt derült ki, így van esélyetek másik fényképész segítségét kérni.

A jegyes fotózás intézményéről már a Wikipédia is ír.

Elsősorban a jegyesfotózás Debrecen és Nyíregyháza vonzáskörzetében lehetséges, de reális kiszállási díjakkal vállalok munkát az egész országban, sőt esetenként külföldön is!

Jegyesfotózás helyszínek választásához ötletek itt.

A jegyesfotózás elsősorban szabadtéren javasolt. A jegyesfotózás egyik célja, hogy természetes képek szülessenek. Olyanok, amelyek ténylegesen Rólatok szólnak.
Egy stúdió nem csak költséges, de sokszor eléggé mű környezetet teremt. Viszont az időjárás nem szólhat közbe.
Jegyes fotózás Debrecen vagy Nyíregyháza stúdióiban is gyakran lehetséges, de mi szívesebben készítjük természetes környezetben a képeiteket.

Helyszínötletek itt.

A Valentin napi akciónk minden év februárjában igénybe vehető.
Részletek ezen az oldalon:
https://kartfoto.hu/valentin-napi-paros-elmenyfotozas

Ingatlanfotózás Debrecen és Nyíregyháza környékén

Copyright © 2024. K-Art Photography