K-Art Photography

Jegyesfotózás

Jegyesfotózás egy különleges élmény a pároddal

Jegyestotózás

Miért lehet fontos, és kihagyhatatlan élmény Nektek is egy jegyesfotózás?

Öt olyan pontot szeretnék Veled megosztani, amely már most nagyon fontos lesz Nektek, de még fontosabb lesz akkor, amikor eljön a Nagy Nap:

1. Nagyszerű képekkel lesztek gazdagabbak! Olyan képekkel, amelyeket később akár az esküvői meghívókon, vagy a Facebookon, az Instagramon fel tudtok használni az esküvőtök előkészítésénél. 
Ezek a fotók kiválló ár-érték arányban készülnek el. Hiszen nem csak én - a fotós - állok rendelkezésetekre nagyon kedvező áron, hanem a Ti részetekről sem igényel nagyon komoly előkészületeket a fotózás. Nem kell nagyon költséges és időigényes smink és frizura. Nem kell egy kényes, és drága menyasszonyi ruha vagy esküvői öltöny. Elegendő egy könnyű, természetes alap smink és frizura, és egy olyan ruha, amit csak kiakasztol a szekrényből.

2. Pótolhatatlan kapcsolatépítő esemény! Nem csak a pároddal lesz egy csodálatos közös élményed, hanem velem, a fotóssal is kialakul egy kapcsolat. Különösebb kockázat nélkül le tudod tesztelni milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen az a fotós, akire majd a megismételhetetlen esküvőd megörökítését rábízod.
Hogy támogat Titeket a fotózáson? Mennyire érzitek együtt az összhangot? Mennyire találja meg a fotós a Ti személyiségetekkel a kapcsolatot? Mennyire találja meg a hangulatát azoknak a fotóknak, amelyek tényleg Rólatok szólnak?
Ezekre a fontos kérdésekre már akár hónapokkal az esküvő előtt megkapjátok a választ, és így a Nagy Napon már nem fogtok kellemetlen tapasztalatokba belefutni.

3. Bele tudtok kóstolni milyen is egy profi fotózás. Hogyan kell "pózolni", a kamera előtt viselkedni. Ha Te vagy a párod nem vagytok gyakorlott modellek, akkor a fotózás egy új szituáció, új tapasztalat. A jegyesfotózáson már olyan készségeket fogtok kockázat nélkül, játékosan megtanulni, amelyek az esküvőtökön fognak hasznosan megtérülni. 

4. Ki tudjátok tapasztalni milyen stílus áll jól nektek! A vagány laza stílus, akár egy utcai fotózás? Műteremben, vagy kint a természetben? Elegáns ruhában lesztek vadítóak, vagy épp valami lazább adja vissza a személyiségeteket? 
Egy jegyesfotózás után már pontosan tudni fogjátok, hogy az esküvői kreatív fotózás során milyen hangulatú képeket szeretnétek!

5. Az egész jegyesfotózás egy kockázat nélküli próba. Kipróbálhatod magatokat, a fotósodat, az egész fotózás élményét. Ha esetleg nem olyan eredmények születnének, amelyekkel elégedettek vagytok, az esküvőig még tudtok sok mindenen változtatni.

Az oldalon megtalálod a leggyakoribb igényekre szabott ajánlatcsomagokat a jegyesfotózásra, de természetesen ha egyedi igényeid lennének, személyre szabott ajánlattal is állok rendelkezésedre!

1 órás mini csomag
  • 1 órás fotózás. (Az sem baj, ha kicsit elhúzódik!)
  • A rengeteg elkészült fotóból megkapod a 20-30 legjobban sikerült képet alap utómunkákkal. Itt már gyönyörű színek, szép kompozíció, tűéles, tiszta képek várnak Rád.
  • 5 általad választott fotó teljes, magazin minőségű retusálása. Ezeken a képeken a legapróbb bőrhibák, zavaró kis árnyékok is el lesznek tüntetve!
  • Tartalmazza a kiszállási költségeket 30 km-en belül.
  • Határidő GARANCIA az utómunkákra! Garantáltan megkapod az alapszinten kidolgozott fotókat 3-8 napon belül, és a teljes retusálási munkára sem kell tovább várnod maximum 1-2 hétnél!
21 000 Ft
2 órás normál csomag
  • 2 órás fotózás. (Az sem baj, ha kicsit elhúzódik!)
  • A rengeteg elkészült fotóból megkapod az 50-80 legjobban sikerült képet alap utómunkákkal. Itt már gyönyörű színek vagy speciális effektek, szép kompozíció, tűéles, tiszta képek várnak Rád.
  • 15 választott fotó teljes, magazin minőségű retusálása. Ezeken a képeken a legapróbb bőrhibák, zavaró kis árnyékok is el lesznek tüntetve!
  • Tartalmazza a kiszállási költségeket 30 km-en belül.
  • Határidő GARANCIA az utómunkákra! Garantáltan megkapod az alapszinten kidolgozott fotókat 3-8 napon belül, és a teljes retusálási munkára sem kell tovább várnod maximum 1-2 hétnél!
35 000 Ft

Fotógaléria - Párok

k-art-foto-logo-weboldalhoz4.png

Kiszner Krisztián EV.

Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Korpona u. 14. B./tt/11. Email: kart.fotografia@gmail.com Mobil: +36 30 470 5308

Közösségi oldalak

Copyright © K-Art Photography
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles