Termékfotózás

Termék

Termékfotózás Debrecen és Nyíregyháza környékén

A jó termékfotó ELAD, nem csak megmutat

Termékfotózás Debrecen és Nyíregyháza körzetében kiszállással is.

Szeretnéd felturbózni a megrendeléseidet?

Gondolj bele! Ha bármit meg szeretnél venni az interneten, és egy torz, homályos, gagyi termékfotóval találkozol… Mit gondolsz a cégről és a termékéről? Nála szeretnéd elkölteni a pénzedet?
Amikor görgeted a Facebookot vagy az Instagram hírfolyamát, akkor milyen képek ragadják meg a figyelmedet?
Amikor a vásárló egy árösszehasonlító oldalon összehasonlít Téged másokkal, akkor milyen benyomást szeretnél tenni rá?
Tudtad, hogy a Google és egyéb keresőmotorok magasabbra rangsorolják az egyedi képekkel rendelkező oldalakat a duplikált tucatképeket használóknál?

Ma már a legtöbb étterem és vendéglátóhely a NetPincéren versenyez a fogyasztókért. Egy étvágygerjesztő, ínycsiklandozó ételfotó komoly versenyelőnyhöz juttathat.

A mobiltelefonokkal kattintgatott termékfotók ideje sajnos lejárt. Ma már nagy a verseny az interneten a vásárlókért, és ha Te MINŐSÉGET szeretnél képviselni, akkor az egyetlen, ami ki tud emelni az árengedményekkel harcolók tömegéből az a professzionális, kreatív fotó!

Akár egy webáruházhoz szeretnéd a termékeidet professzionális minőségben megmutatni, akár egy éttermi étlap, egy színvonalas katalógus, vagy gyönyörű weboldal az álmod, az alábbi lehetőségek közül bizalommal választhatsz.
Ha esetleg egyedi igényeid lennének, írj bátran a Kapcsolat oldalon keresztül!

TErmékfotózás Debrecen 7
TErmékfotózás Debrecen pénztárca
Termék webshop fotó Nyíregyháza

Ha igazán szeretnél kiemelkedni a hasonló terméket árusítók tömegéből, válaszd az innovatív – virtuális valóság élményt kínáló – 360° körbeforgatható termékfotót!

Mobiltelefonon a kép szinte “megfogható”, körbeforgatható, így a terméket minden oldalról, különleges, profi módszerrel tudod megmutatni.
Természetesen az egérrel “megfogva” PC-n is működik.

A termékről professzionális, nagyfelbontású képek készülnek, amit később egyedi programkód segítségével tudsz térhatású, 360°-os körbeforgatható, mozgatható képként beilleszteni a webáruházadba.

Youtube-ra, Instagramra vagy Facebookra szánt .mp4 videót is kérhetsz a termékedről.

A 360° termékfotózásról kérj egyedi ajánlatot a KAPCSOLAT oldalon keresztül!
A 360° termékfotózás speciális eszközeit itt meg tudod nézni.

A vélemények kizárólag valós, hitelesített Google felhasználóktól származnak.

Termékfotózás árak

Csomagok

Alap étel- vagy
termékfotózás

900 Ft/fotó- tól

(min. 10 fotó)

Termékfotózás külső
helyszínen

Kérj ajánlatot


Kreatív
termékfotózás

6 000 Ft-tól/termék


Ingyenes konzultáció Termékfotózással kapcsolatban

A termékfotózás speciális területe a fotózásnak, hiszen nem elég technikialag felkészültnek lenni. Marketing tudás, tipográfia, grafikus ismeretek is szükségesek, hogy a fényképész szorosan együtt tudjon működni a cég marketingesével, arculattervezőjével, grafikusával.

Ingyenes konzultációnk keretében szívesen tájékoztatlak a lehetőségekről, hogy a céljaid eléréséhez milyen fotózást válassz, és melyek azok amelyek esetleg teljesen feleslegesek.

Jelentkezz ingyenes telefonos konzultációra, és én elmondok neked minden szakmai szempontot, amiről tudnod kell, ha nem akarsz egy helyben toporogni a weboldaladdal, vagy a katalógusoddal.
Ha a pontos költségvetését szeretnét tudni a fotózásodnak, akkor feltétlenül fontos, hogy tudjam, mik az igények, milyen elemeit kértek a rengeteg választható fotós szolgáltatásnak.

A konzultáció ingyenes, és semmiféle további kötelezettséggel nem jár!!!

Töltsd ki a lenti űrlapot, add meg a keresztneved, az email címed és a telefonszámod, illetve, hogy mikor alkalmas Neked, ha beszélünk, és nagyon szívesen felhívlak kb. 10 percre.
Minden kérdésedre szívesen válaszolok!

Láss tisztán, mielőtt belevágsz a fejlesztésbe!

TermékFotózás Debrecen, Nyíregyháza - Gyakran Ismételt Kérdések

A körbeforgatható 360° termékfotó gyakorlatilag ugyanolyan tökéletes minőségű, retusált hatalmas 24 MP felbontásű képekből van összerakva, mint ha a kép egy katalógusba készült volna.
A sebesség optimalizálása miatt lekicsinyítjük, de ha belenagyítunk, akkor viszontlátjuk az akár 6000 x 4000 pixel méretű képet.

Itt vannak jó példák:
https://www.iconasys.com/360-product-photography/360-product-view-examples/

A termékfotózás debreceni stúdióban, profi körülmények között zajlik, de sok esetben a fényképész helyszíni kiszállását igényli.
A termékfotózás Debrecen vagy Nyíregyháza körzetében kiszállási díj nélkül kérhető.
Természetesen egy ételfotózás Debrecen vagy Nyíregyháza éttermeiben inkább a helyszínen kivitelezhető, és ez esetben magáról a helyszínről is készül pár professzionális fotó.

Ahogy itt olvasható az ételfotózás sok esetben speciális körülményeket és trükköket igényel.

Ingatlanfotózás Debrecen és Nyíregyháza környékén

Copyright © 2024. K-Art Photography