Termékfotózás Debrecen Nyíregyháza és Hajdúböszörmény környékén

Termék
TErmék fotózás Debrecen

A jó termékfotó ELAD, nem csak megmutat.

A profi termékfotózás ma már nélkülözhetetlen összetevője már egy kisvállalkozás üzleti sikerének is.

Ma már a jelenlét az interneten legyen az egy céges weboldal, vagy akár egy Instagram vagy egy Facebook oldal elengethetetlen minden vállalkozás számára.
Viszont a temékeink és a cégünk minőségét a bemutatott képek, termékfotók alapján fogják megítélni.

Mivel emeli meg a cég színvonalát egy profi termékfotózás?

Tudomásul kell vennünk, hogy a vásárlási szokások átalakultak.
Ma már a NetPincéren rendelünk vacsorát, a Facebookon vagy az Instagramon követjük kedvenc márkánkat, és különböző okostelefonos alkalmazások segítik mindennapi életünket.

Főleg, ha az Ön termékének a fiatalabb generáció a célcsoportja elengethetetlen, hogy professzionális megjelenést biztosítson termékének a közösségi médiában vagy a weben.

De miért kell ehhez fotós, hiszen a mai mobiltelefonok gyönyörű képeket készítenek?

Fotósra akkor lesz szükség, ha KITŰNNI akar a tömegből. A tömeg ugyanis nagy töbségében még a mobiltelefonnal kattingatott képeknél tart.
Viszont minden területen megjelennek azok a versenytársak, akik megjelenésén látszik, hogy ők PROFIK. Mitől látszik? A weboldal arculatán. A posztok szövegezésén, és természetesen a felhasznált fényképek minőségén.

Nagyon sok esetben tántorítunk el vásárlástól potenciális vevőket azzal, hogy a termékfotók életlenek, alacsony felbontásúak, nem mutatják meg a termék előnyeit.

A termékfotózás még a képzett fényképészektől is külön szakértelmet igényel, hiszen speciális terület.
Nem csak fotósként, hanem marketingesként és adott esetben arculattervezőként is helyt kell álni, hogy profi termékfotó szülessen.

A probléma, hogy az interneten az információ feldolgozása őrületesen gyors. Az érdeklődők néhány másodperc alatt továbbkattintanak egy weboldalról, vagy továbbgörgetik a Facebookot, ha gagyinak, szokványosnak vagy elcsépeltnek tűnik amit mutatunk nekik. A szövegeket szinte már el sem olvassuk, a figyelmünket már csak a gyönyörű képek és a látványos videók kötik le.

A termékfotózás legújabb irányzatairól – mint például a 360°-os körbeforgatható, interaktív termékfotó – az alábbi, már részletes ajánlatokat is tartalmazó odalon lehet több információt találni:

Termékfotózás ajánlatok Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúböszörmény

Ingatlanfotózás Debrecen és Nyíregyháza környékén

Copyright © 2024. K-Art Photography