Fotós fotózás cikkek

Fotózás beszámolók

Karácsonyi fotózás Debrecenben

Esküvői fotózás Debrecen Gyermek

Egy karácsonyi családi fotózás története

Karácsonyi fotózás Debrecen, Nyíregyháza vagy Hajdúböszörmény környékén.

Egyre komolyabb hagyományai vannak, hogy családok, párok egy karácsonyi hangulatú stúdió fotózást kérnek. Ezek a képek utána bejárják az internetet a különböző közösségi média felületeken, de természetesen ajándékok elkészítésénél is remekül használhatóak. A család vagy a pár számára pedig egy csodás élmény, és egy örök emlék egy ilyen karácsonyi fotózás.

 

Egy karácsonyi fotózás akár ajándékötletként is biztos siker!

Egy tüneményes, fél éves kisfiú és boldog szülei voltak a vendégeim ezen a fotózáson, amit szerencsére időben elkezdtünk szervezni. Hiszen Karácsony előtt 1-2 héttel már tele vannak a stúdiók foglalható időpontjai és a népszerű fényképészek is egyre elfoglaltabbak, érdemes jó előre lefoglalni a dátumot és az időpontot. 
Főleg ha a képeket szeretnénk ajándékok elkészítésénél is felhasználni, akkor vegyük figyelembe, hogy nem csak a karácsonyi fotózást kell időben megoldani, hanem időt kell hagyni a fotósnak az utómunkákr elkészítésére is.

Anita, Norbi és természetesen a kis Kristóf remekül szórakoztak ezen a fotózáson, és ez remekül átjön a csodás hangulatú képeken. A gyermekfotózás és a családi fotózás igazi kihívás a fotós számára is, hiszen nem profi modellekkel, hanem "átlagemberekkel" kell megoldani a képek elkészítését. 
Teljesen normális, hogy a fotós a földön fekve egyik kezében egy fényképezőgépet tart, a másikkal pedig egy karácsonyi manóval bábozva próbálja felhívni magára a gyerek figyelmét.

Egy ilyen karácsonyi fotózás során elkészült képek csodás ajándékok lehetnek akár egy bögrére vagy párnára nyomtatva, de maga a fotózás is ajándékozható ötletes ajándékkártya formájában.

Karácsonyi fotózás Debrecenben

k-art-foto-logo-weboldalhoz4.png

Kiszner Krisztián EV.

Cím: 4220 Hajdúböszörmény, II. Rákóczi Ferenc u. 44.
Email:kart.fotografia@gmail.com Mobil: +36 30 470 5308

Műterem: Debrecen, Böszörményi út 2.

Google Maps Útvonaltervezés

Közösségi oldalak

Copyright © K-Art Photography
+36304705308 
kart.fotografia@gmail.com

Fotózás Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúböszörmény